Presentatoren


Bas Muijs

Bas Muijs


about:

Bas Muijs krijgt in 1999 landelijke bekendheid door de rol van Stefano Sanders in de RTL-soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarna speelt hij in tal van theaterstukken, musicals, films en televisieseries waaronder Costa! en Voetbalvrouwen. Na jaren van acteren wordt Bas ook regelmatig gevraagd als presentator. In 2008 en 2012 is hij namens de Europese Voetbalbond UEFA stadionspeaker bij de wedstrijden van het Nederlands elftal op de eindronden van Euro 2008 in Oostenrijk en Zwitserland en Euro 2012 in Polen en Oekraïne. Door zijn baan als stadionspeaker van het Nederlands elftal wordt Bas steeds vaker gevraagd als presentator van evenementen, gespreksleider en als dagvoorzitter. Zo presenteert hij open dagen bij PSV en ADO Den Haag en is hij namens de UEFA gastheer tijdens wedstrijden voor de Champions League.

Maarten Spanjer

Maarten Spanjer


about:

Maarten Spanjer is niet alleen acteur en meester in het neerzetten van typetjes, maar ook een begenadigd schrijver en verhalenverteller. Hij kan putten uit een schat aan ervaringen, opgedaan in de voetballerij, acteurs- en schrijverskringen en uiteraard in het gewone leven. Hij kent deze werelden van binnenuit, maar is er door zijn nuchtere en satirische kijk altijd van buitenuit tegenaan blijven kijken. Dit levert meestal humoristische, soms ontluisterende, maar altijd boeiende verhalen op. Spanjer is niet zozeer de man met een boodschap, maar zijn kennis is zonder meer van toepassing op overheid en bedrijfsleven. Wie naar hem luistert steekt er in elk geval wat van op, al is het maar dat humor altijd met zelfspot begint.

Harry Vermeegen

Harry Vermeegen


about:

Harry Vermeegen begint zijn carrière bij de legendarische sportredactie van dagblad De Tijd, waar hij al gauw opvalt omdat hij makkelijk in contact komt met beroemde topsporters. In 1978 leert hij Henk Spaan kennen als hij voor de VARA het radioprogramma Tussen Start en Finish maakt. Het resulteert in een bijzondere samenwerking. Met programma’s als Pisa, Verona, Die Twee en Nieuwe Koeien slagen Vermeegen en Spaan er in de jaren ’80 en ’90 in miljoenen kijkers aan de buis te kluisteren. In 1996 gaat het duo uit elkaar en gaat Vermeegen in zijn eentje verder met het programma De Regenjas. Vermeegen is een altijd energieke en inspirerende presentator die makkelijk en graag vertelt over zijn boeiende carrière en alle grote voetballers die hij heeft ontmoet.